Diagnostekniker/Fordonstekniker

Bilar idag blir mer och mer avancerade i sin teknik, mekanik och elektronik. Därför behöver vi stärka upp vårt team med ytterligare en självgående och ansvarsfull diagnostekniker / fordonstekniker till Motornova / Mercedes-Benz i Skövde. Hos oss får du möjlighet att arbeta med ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet.

Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från diagnostik till service till reparationer på många olika fordonsslag såsom personbilar, transportbilar, ambulanser och militärfordon. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av Mercedes-Benz. Tjänsten kräver att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och gott kamratskap på arbetsplatsen. Din roll som diagnostekniker / fordonstekniker är viktigt utifrån att vi som team ska nå våra uppsatta mål gällande kvalitet och kundnöjdhet som bästa premiummärke i Skaraborg.

Din profil
Att vara diagnostekniker / fordonstekniker hos oss innebär att du ska vara strukturerad och effektiv och gilla utmaningar och lösa problem. Du ska ha fordonsteknisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet, kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. I din roll ska du även kunna instruera, stötta och utbilda övriga tekniker för att höja kompetensen i laget.
B-körkort är ett krav, andra körkort är meriterande.

Ansökan
Placeringsort är Skövde och urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor kontakta vår Servicechef Andreas Eriksson på mejl andreas.eriksson@motornova.se. Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Skicka din ansökan till jobb@motornova.se senast 21 april 2023. Märk din ansökan med ”Diagnostekniker / Fordonstekniker”.

Motornova AB grundades i Skövde 2004 och är agent och återförsäljare för Mercedes-Benz. Mercedes-Benz är en av världens mest välrenommerade biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet. Motornova ingår i koncernen Nordiska Motor AB med systerbolagen Motor Trend AB och Svenska Motor AB.