Säljare till Motornova Lidköping

Bilbranschen befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi som jobbar med ett premiummärke, Mercedes-Benz, behöver förstärka vårt säljgäng med en säljare till vårt showroom i Lidköping. Den digitaliserings- och elektrifieringsresa som fordonsbranschen befinner sig i, ställer helt nya krav och skapar nya förväntningar på oss som leverantör av bilar och kringtjänster. Därför söker vi dig som är engagerad, social, lagspelare och måldriven att komma och jobba med oss i vårt showroom i Lidköping.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter blir att arbeta med uppsökande och direkt försäljning av Mercedes-Benz personbilar och begagnade bilar av alla märken. Det innebär att du tar hand om hela processen från möte eller samtal med kunden till leverans och uppföljning. Du kommer att ha vårt showroom i Lidköping som utgångspunkt men även jobba ute på fältet genom bokade möten och kundbesök. Din roll som säljare är otroligt viktigt utifrån att vi ska nå våra uppsatta mål gällande sålda bilar, kundnöjdhet och förstaplats som bästa premiummärke i Skaraborg.

Din profil
Du kommer att jobba både proaktivt och aktivt med kunder och prospekt som finns i våra digitala kanaler och i eller utanför vår bilhall. Vi förväntar oss att du har god förmåga att organisera och planera ditt arbete, är ödmjuk, ett sinne för affärer och en stor portion servicekänsla. Meriterande är om du tidigare jobbat med proaktivt och uppsökande sälj, kundkontakt eller ett serviceyrke. Övriga krav är att du är snabblärd, har goda digitala- och datorkunskaper, kunna skriva och prata på svenska och engelska samt ha B-körkort. Att tidigare ha arbetat med bilförsäljning är inte ett krav men kan vara meriterande.

Vi erbjuder

  • Att få arbeta med ett av världens ledande varumärke, Mercedes-Benz.
  • Schyssta och moderna anställningsvillkor.
  • Spännande och utmanande arbetsuppgifter med egenansvar.

Ansökan
Placeringsort är Lidköping och urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor kontakta vår Försäljningschef Simon Hulén, simon.hulen@motornova.se. Skicka din ansökan till jobb@motornova.se senast 14 april 2023. Märk din ansökan med ”Säljare Lidköping”.

Om Företaget
Motornova AB grundades i Skövde 2004 och är agent och återförsäljare för Mercedes-Benz. 2020 omsatte vi 110 milj och är idag ca 25 medarbetare. Mercedes-Benz är en av världens mest välrenommerade biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.