Servicerådgivare / reservdelsman

Bilbranschen befinner sig i ett omställningsläge och vi som jobbar med ett premiummärke, Mercedes-Benz, behöver förstärka vårt kundmottagarteam med en till servicerådgivare / reservdelman. Därför söker vi dig som är ansvarsfull, utåtriktad och brinner för att hjälpa kunden, att komma och jobba med oss på vår anläggning i Skövde.

Om tjänsten
I huvudsak innebär tjänsten arbete med reservdelar samt förplock och lagerhantering. Tjänsten är innehållsrik och utvecklande och du kommer även att hjälpa kunder som besöker vår anläggning i service- och reparationsärenden. Du kommer även att ha kontakt med kunden genom telefon, mejl och webbkontakt och ger rådgivning samt planerar service och reparationer. Aktiv kundbearbetning med en hög grad av servicekänsla är ett naturligt inslag i arbetet.

Din profil
Vi ser att du är ordningsam och strukturerad samt har god datavana. Det är meriterande om du har jobbat i systemet Kobra och med lagerhantering tidigare. Vi ser gärna att du har fordonstekniskt kunnande, förmåga att skapa förtroende samt har lätt för att samarbeta.
B-körkort är ett krav, andra körkort är meriterande. Stor vikt läggs vid personlighet vid tillsättning av denna tjänst.

Vi erbjuder

  • Att få arbeta med ett av världens ledande varumärken, Mercedes-Benz.
  • Jobba med positiva och engagerade medarbetare
  • Möjlighet till både kollektiv och personlig utveckling

Ansökan
Placeringsort är Skövde och urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor kontakta vår Servicechef Andreas Eriksson på mejl andreas.eriksson@motornova.se. Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Skicka din ansökan till jobb@motornova.se senast 29 oktober 2021. Märk din ansökan med ”Servicerådgivare / Reservdelsman”.

Motornova AB grundades i Skövde 2004 och är agent och återförsäljare för Mercedes-Benz. Mercedes-Benz är en av världens mest välrenommerade biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet. Motornova ingår i koncernen Nordiska Motor AB med systerbolagen Motor Trend AB och Svenska Motor AB.