Transportbilstekniker

Bilbranschen befinner sig i ett omställningsläge och vi som jobbar med ett premiummärke, Mercedes-Benz, behöver förstärka vår serviceverkstad med en till transportbilstekniker. Därför söker vi dig som är självgående och ansvarsfull att komma och jobba med oss på vår anläggning i Skövde.

Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning på många olika fordonsslag såsom transportbilar, ambulanser och militärfordon. Din roll som transportbilstekniker är viktigt utifrån att vi som team ska nå våra uppsatta mål gällande kvalitet och kundnöjdhet som bästa premiummärke i Skaraborg.

Din profil
Att vara transportbilstekniker hos oss innebär att du ska vara strukturerad och effektiv och gilla utmaningar och lösa problem. Du ska ha fordonsteknisk utbildning, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav, andra körkort är meriterande. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av Mercedes-Benz. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Ansökan
Placeringsort är Skövde och urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor kring tjänsten så kontakta vår Servicechef Andreas Eriksson på andreas.eriksson@motornova.se. Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns.
Skicka din ansökan till jobb@motornova.se. Sista ansökningsdatum är den 28 april 2023.

Motornova AB grundades i Skövde 2004 och är agent och återförsäljare för Mercedes-Benz. Mercedes-Benz är en av världens mest välrenommerade biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet. Motornova ingår i koncernen Nordiska Motor AB med systerbolagen Motor Trend AB och Svenska Motor AB.