Låt affärerna rulla på med
BusinessLeasing från Mercedes-Benz

Mercedes-Benz BusinessLeasing (fd FleetLeasing) är en perfekt lösning för små och stora företag som vill att allt flyter på utan problem, så du istället kan fokusera fullt ut på företagandet. Vi erbjuder ett komplett paket där finansiering, serviceavtal, finansknuten bilförsäkring och ett garanterat restvärde ingår. Det går åt minder tid för administration och underhåll och körglädjen kan därför bli större. Du får full kontroll på alla fakturor och utgifter vilket minskar påverkan på företagets likviditet. Välj en företagsbil från Motornova och Mercedes-Benz för en bekväm och ekonomisk lösning.

Vill du välja en annan finansiering än BusinessLeasing? Det är självklart möjligt och just nu är det extra förmånligt med Billån+ (privat) och Leasing+ (företag). Du får 50% rabatt på serviceavtal och kundräntan är 2,95%* eller endast 1,95%* om du väljer någon av våra EQ-modeller. Läs mer här >

Är du privatperson och söker efter Privatleasing, klicka dig vidare här >

  • Kim Hintsala
    Kim Hintsala Tjänstebilar / Företagssäljare

    Telefon: 0500-49 34 05

Fokusmodeller för BusinessLeasing

Vi har tagit fram ett antal fokusmodeller med en extra attraktiv månadskostnad som ska matcha dig och ditt företags olika önskemål och behov. För nästan alla modeller kan du även välja olika avtalslängd, allt för att det ska passa så bra som möjligt. Här finns BusinessLeasings fokusmodeller.

* Max avtalstid är 36 månader och en körsträcka på max 2 500 mil/år. En del av Mercedes-Benz BusinessLeasingkampanj (fd FleetLeasing).