CLA AMG Edition

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake är en bil som kombinerar sportighet och funktion i en unik och elegant design. Med dess slanka kaross och dynamiska linjer, är detta bilen som verkligen sticker ut från mängden.

Inuti bilen finns en modern och lyxig interiör som är både rymlig och praktisk, med tillräckligt med utrymme för både passagerare och bagage. Tekniken i bilen är också imponerande, med en imponerande digital instrumentpanel och infotainmentsystem som gör körupplevelsen mer uppslukande än någonsin tidigare.

Men det är inte bara insidan som räknas, under huven finns en kraftfull motor som ger en smidig och sportig körupplevelse. Bilen är också mycket bränsleeffektiv, vilket gör att du kan njuta av kraftfull prestanda utan att behöva offra bränsleekonomi.

Så om du söker en bil som kombinerar stil, prestanda och funktionalitet, så är Mercedes-Benz CLA Shooting Brake verkligen en bil som du bör överväga.

I CLA AMG Editon-paketet ingår SE Edition, AMG Line och Premiumpaket. Det är även möjligt att privatleasa dessa modeller.

CLA 200 SB

Pris från:

384.900 kr

EQE 300 SE Edition

Privatleasing (36 mån, 1 000 mil/år) från:

6.695 kr/mån

EQE 300 SE Edition

BusinessLeasing (36 mån, 1 000 mil/år) från:

5.295 kr/mån

CLA 200 Shooting Brake bränsleförbrukning blandad körning enligt WLTP: 6,2 l/100 km; CO₂-utsläpp blandad körning: 142 g/km. Utrustning på bilen som visas kan skilja sig från vad som är tillgängligt.