eVans från Mercedes-Benz

Det är en smart investering att elektrifiera ditt arbete helt och hållet med en eVans från Mercedes-Benz. Samma goda komfort, härliga körkänsla och stora och flexibla lastmöjligheter som i en Mercedes-Benz transportbil.

Är du redo för en eVans från Mercedes-Benz?:

Ta reda på om du är redo för eldrift med Mercedes-Benz Electric Ready App som låter dig provköra eVans direkt i din mobil. Ladda hem appen via någon av länkarna nedan och välj eVito eller eSprinter. När du sedan kör din nuvarande bil analyseras dina körsträckor automatiskt och visar om och vilken modell som skulle passa dig och din körstil. Resultatet är baserat på körstil, räckvidd och befintliga laddstationer i ditt närområde.

Fördelar med en eVans från Mercedes-Benz:

  • Hjälp med att optimera din räckvidd
  • Låga drivmedelskostnader
  • Låga servicekostnader
  • Låg fordonsskatt

Översikt över Mercedes-Benz eldrivna transportbilar.

eCitan Skåpbil
eVito Skåpbil
eSprinter Skåpbil

En lönsam investering och lägre servicekostnader.

Med eVans från Mercedes-Benz kan du sänka dina totala ägandekostnader och få ut mer av din budget. Lägre kostnader för drivmedel och service samt en fordonsskatt på endast 360 kr/år gör den elektriska transportbilen till en lönsam investering. Och eftersom elektriska fordon har färre rörliga delar än traditionella fordon så blir det mindre underhåll. Dessutom har alla eVans ett integrerat servicepaket som täcker underhållskostnaderna de första fyra åren samt en batterigaranti på upp till 8 år eller 16 000 mil.

Mercedes-Benz