EQE AMG Edition

Mercedes-Benz EQE är en bil som representerar nästa generation av elektriska fordon. Med dess eleganta och moderna design, kraftfulla prestanda och avancerade teknik, är detta bilen som tar elektriska fordon till en helt ny nivå.

Bilen har en imponerande elektrisk räckvidd och enastående effektivitet, vilket gör den till en bil som verkligen är anpassad till vår tid. Inuti bilen finns en rymlig och modern interiör med högsta kvalitet på material och teknik.

Mercedes-Benz EQE har också en rad innovativa funktioner, inklusive en rad avancerade säkerhets- och assistanssystem som garanterar en säker och bekväm körupplevelse. Det avancerade infotainmentsystemet ger också en smidig och intuitiv upplevelse för föraren och passagerarna.

Så om du söker en bil som kombinerar den senaste tekniken med högsta kvalitet på material och prestanda, då är Mercedes-Benz EQE verkligen en bil som du bör överväga. Med dess imponerande kombination av elegans, prestanda och avancerad teknik är det en bil som kommer att imponera på dig och garanterat ta dig till din destination med stil.

I EQE AMG Edition ingår SE Edition, AMG Line extreiör, Electric Art interiör och Advancedpaket Plus. Även möjligt att lägga till AMG Line extriör, Premiumpaket, Premium Plus.

Detta erbjudande är även tillgänglig för business- och privatleasing. 

EQE 300

Pris från:

799.000 kr

EQE strömförbrukning i kWh/100 km (blandad körning enligt WLTP): 15,9 – 18,7; koldioxidutsläpp i g/km (blandad körning): 0. Utrustning på bilen som visas kan skilja sig från vad som är tillgängligt.