fbpx

Kampanj på finansieringslösningar
Få mer och spara mer.

Det finns många goda skäl att finansiera ditt bilköp genom oss. Det ofrånkomligt viktigaste är att om du väljer oss, så behåller du finansieringen inom Mercedes-familjen. Och vi kan din bil bättre än någon annan.

Just nu har vi förmånliga erbjudanden på Billån+ (privat) och Leasing+ (företag). Du får 50% rabatt på serviceavtal och kundräntan är 2,95%* eller endast 1,95%* om du väljer någon av våra EQ-modeller. Läs mer nedan vad Billån+ och Leasing+ innebär för dig som privatperson eller företag.

Billån+

Mercedes-Benz Billån+ passar de flesta och ger dig en optimal finansiering där du som privatperson kan låna upp till 80% av bilens värde. Detta i kombination med ett rabatterat serviceavtal ger ett smidigt och lättöverskådligt bilägande. Beroende på vad som passar dig bäst kan du amortera av hela lånet under avtalstiden, eller så kan du välja att amortera av men samtidigt ha kvar en restskuld som motsvarar bilens förväntade marknadsvärde vid finansens slutdatum. Värdet avtalas i förväg och eftersom vi har unik kunskap om Mercedes-Benz produkter så kan du känna dig trygg kring bilens framtida värde.

  • Rabatterat serviceavtal. (se nuvarande kampanj, 50% rabatt)
  • Låna upp till 80% av bilens värde.
  • Amortera av allt, eller behåll en restskuld.
  • Du äger bilen.

Letar du efter Privatleasing finns det här >

Leasing+

Med Mercedes-Benz Leasing+ får du optimal finansiering för din företagsbil och ett extra förmånligt pris på serviceavtalet. Avtalet gäller på samtliga auktoriserade Mercedes-Benz verkstäder i Sverige och du får kontroll över dina servicekostnader under hela avtalsperioden. Det finns stora möjligheter att skräddarsy upplägget efter dina behov och givetvis får du allt på en faktura.

  • Allt samlat på en faktura.
  • Rabatterat serviceavtal. (se nuvarande kampanj, 50% rabatt)
  • Restvärde ger en lägre månadskostnad och möjlighet att byta till en ny bil oftare.

Letar du efter BusinessLeasing finns det här >

Marcus Broberg
Marcus Broberg Säljare

Telefon: 0500-49 34 08
Mobil: 0738-11 87 77

Jacob Stenberg
Jacob Stenberg Säljare

Telefon: 0500-49 34 03
Mobil: 0703-35 15 28

Kim Hintsala
Kim Hintsala Tjänstebilar / Företagssäljare

Telefon: 0500-49 34 05

* Max avtalstid är 36 månader och en körsträcka på max 2 500 mil/år. Billån+ gäller endast för privatpersoner. Leasing+ gäller endast för företag. Erbjudandet gäller från 1/1 – 31/3 2020.