Nya C-Klass

Äntligen är det premiär för nya C-Klass. En helt ny version av den populära modellen som har lånat många av sina funktioner från Mercedes lyxmodell S-Klass. Redan i grundutförandet är C-Klass mycket välutrustad med bland annat LED-strålkastare med automatiskt helljus, parkeringspaket och fingeravtrycksläsare som ser till att alla inställningar görs för just den aktuelle föraren.
Välkommen till oss och upplev nya C-Klass.
C 200 Sedan inkl SE Edition

Pris från:

399.900 kr

C 200 Kombi inkl SE Edition

Pris från:

409.900 kr

Nya C-Klass fått andra generationen av det röststyrda infotainmentsystemet MBUX. Bilen har dels en skärm framför bilföraren och dels en ny stor stående skärm i centrum. Dessa går att anpassa både vad gäller funktioner och design.
Som tillval kan man få nya Digital Light, ett nytt strålkastarkonceptet. Strålkastarnas LED-lampor projicerar sitt ljus via totalt 2,6 miljoner individuellt styrbara pixlar. Dessa samverkar med bilens sensorer och datorer så att om bilen till exempel upptäcker en fotgängare på en mörk väg så fokuseras ljus på denne. Vid vägarbete kan bilen projicera streck i vägbanan som visar bilens bredd och mycket annat.
C-Klass Kombi i laddhybridutförande har nu helt plant lastgolv. Dessutom har karossen gjorts om så att innerutrymmena är generösare och med styrbar bakaxel (tillval) blir svängradien snäv och fickparkeringar betydligt enklare. Kan även fås med Easy Pack-baklucka.
Nya frontdesignen har arbetas om och har nu mer känsla av premium.
Alla motorer i nya C-Klass är elektrifierade. Från mildhybrider med ett 48-volts elsystem till laddhybrider med upp till 10 mils räckvidd.

Bränsleförbrukning blandad körning enl WLTP-körcykeln: C-Klass Sedan: 4,9-7,9 l/100 km, CO2-utsläpp blandad körning: 130-171 g/km. C-klass Kombi: 5,1-7,4 l/100 km, CO2-utsläpp blandad körning: 134-168 g/km. Samtliga utsläppsvärden gäller bil i grundversion. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Med reservation för skrivfel och justeringar.