fbpx

Outdoorveckor på Motornova och Svenska Motor i Skövde

Outdoorveckor på Svenska Motor och Motornova i Skövde. Tillsammans med vårt systerbolag Svenska Motor, som är auktoriserad återförsäljare av Kia i Skövde, Lidköping och Mariestad, flyttar vi ut massor av våra begagnade bilar utomhus runt våra anläggningar vid Karstorpsrondellen. Utomhusveckorna kommer att pågå tillsvidare.

Varför Outdoorhelg och veckor?

Vi på Motornova och Svenska Motor följer utvecklingen och smittspridningen av Covid-19 noggrant och tar situationen på största allvar genom en rad åtgärder. Bland annat genom att hålla god hygien i och omkring våra anläggningar, tillämpa social distansering och erbjuda olika typer av digitala lösningar för dig som är intresserad av att köpa bil eller boka service.

Ett av de säkraste ställena att vara på, förutom i sitt eget hem, är utomhus. Därför erbjuder vi från och med den 25 april dig att besöka oss utomhus och där titta på våra begagnade bilar. Vill du ha hjälp, provköra eller om du är intresserad av våra övriga kampanjer kommer vi givetvis ut till dig eller assisterar via telefon eller videomöte.

Kontakta en säljare eller kundmottagare för att hjälpa dig vidare eller ställ din fråga till oss via chatten här på sidan.

Aktuella kampanjer

Begagnade bilar

Motornova har ett stort utbud av begagnade bilar med fokus på Mercedes-Benz. Just nu har vi ställt ut flera av dem framför vår bilhall så att de ska vara tillgängliga på ett enkelt sätt. Snett över vägen finns även vårt systerbolag Svenska Motors begagnattorg.

Privatleasa en riktig stjärna

Just nu har du möjlighet att privatleasa en GLC SUV, C-Klass, CLA Shooting Brake eller B-Klass till en attraktiv månadskostnad. Ingen kontantinsats, ett bekvämt bilägande och ett finansknutet serviceavtal som ingår.

GLC SUV 220 d 4MATIC

Privatleasingpris från:

3.995 kr/mån

Avtalstid: 36 mån, Körsträcka: från 1000 mil/år, Växellåda: Automat, Utrustning: Bland annat MBUX, keyless start, el-baklucka och metallic lack

Mercedes-Benz PrivatLeasing via Mercedes-Benz Finans (MBF), 36 mån, total körsträcka 3.000 mil, månadshyra inkl. moms och service. Övermil debiteras med 12.50 kr inkl. moms per mil. Vid kontraktstidens slut avslutas avtalet och bil samt tillhörande utrustn. lämnas tillbaka. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage samt för uppläggnings- och admin.avgift. Med reservation för sedvanlig kreditprövning där MBF förbehåller sig rätten till förstahyra. Med reservation för prisförändring och tryckfel.