Välj en Mercedes-Benz laddhybrid.
Den perfekta bilen för de flesta.

Mercedes laddhybrider har en räckvidd på el upp till 100 kilometer*. I praktiken kan du köra utan lokala utsläpp under många av dina bilresor. Samtidigt har du alltid en förbränningsmotor som är redo att ta över på längre sträckor. Laddhybriden är alltså den perfekta bilen för de flesta, eftersom den kombinerar elbilens fördelar vid korta körningar med den konventionella bilens räckvidd vid längre. Lägre utsläpp och bra för ditt bränslekonto.

* Beräknat på GLE Laddhybrid

Se kampanjerbjudande för: A-Klass, B-Klass, CLA, GLA, C-Klass, E-Klass, GLC, GLE, EQC

Lika enkel att ladda som din mobiltelefon.
Mercedes-Benz laddhybrid.

Mercedes elbilar och laddhybrider använder sig av samma typ av batterier som i mobiltelefoner och datorer. Och de är precis lika enkla att ladda. Det går utmärkt att ladda din Mercedes-Benz laddhybrid via en laddbox som installerats av en certifierad elektriker. Det innebär att du kan ladda hemma, på stan eller på jobbet – överallt där du har tillgång till elnätet.

Vad är en laddhybrid och vilka finansieringsformer rekommenderas?

En laddhybrid (kallas även plug-in hybrid) är en bil som har både en förbränningsmotor och en elmotor. Elmotorn drivs av ett kraftfullt batteri som går att laddas via laddbox och som dessutom laddas automatiskt under körning med hjälp av s.k. bromskraftåtervinning. Bilen fördelar själv arbetet mellan de två motorerna för att ge minsta möjliga CO2-utsläpp. Det går även att köra bilen på ren el. När batteriet tar slut, tar förbränningsmotorn över.

Med Mercedes-Benz laddhybrider kan du ta ett viktigt steg på vägen till framtiden. Modellerna bygger på Mercedes-Benz innovativa EQ Power-teknik där elmotorn och förbränningsmotorn delar på arbetet. Detta ger kraftigt reducerad bränsleförbrukning. Och tack vare en imponerande räckvidd kan många i princip klara all sin vardagskörning utsläppsfritt.

Privatleasing och BusinessLeasing (fd FleetLeasing)
Alla modeller går givetvis även att privatleasa. Är du intresserad av BusinessLeasing (fd. FleetLeasing) går det också bra. Privatleasingkostnader för våra EQ-bilar finns här.

A-Klass 250 e

Privatleasing från*:

3.695 kr/mån

A-Klass 250 e Sedan

Kampanjerbjudande slut

B-Klass 250 e

Privatleasing från*:

3.795 kr/mån

CLA 250 e Coupé

Kampanjerbjudande slut

CLA 250 e Shooting Brake

Kampanjerbjudande slut

GLA 250 e

Privatleasing från*:

Kampanjerbjudande slut

C-Klass 300 e Kombi

Privatleasing från*:

4.795 kr/mån

C-Klass 300 de Kombi

Privatleasing från*:

4.995 kr/mån

E-Klass 300 de Kombi

Privatleasing från*:

5.495 kr/mån

E-Klass 300 de Sedan

Privatleasing från*:

5.295 kr/mån

E-Klass 300 de Sedan 4MATIC

Privatleasing från*:

5.395 kr/mån

E-Klass 300 de Kombi 4MATIC

Privatleasing från*:

5.495 kr/mån

GLC 300 de 4MATIC SUV

Privatleasing från*:

6.195 kr/mån

GLC 300 de 4MATIC Coupé

Privatleasing från*:

6.595 kr/mån

GLE 350 de SUV

Kampanjerbjudande slut

EQC 400 SUV

Privatleasing från*:

7.995 kr/mån

Vad är en laddhybrid?

En laddhybrid (kallas även plug-in-hybrid) är en bil som har både en förbränningsmotor och en elmotor. Elmotorn drivs av ett kraftfullt batteri som går att ladda via ett vägguttag eller wallbox och som även laddas automatiskt under körning med hjälp av s.k. bromskraftåtervinning. Bilen fördelar själv arbetet mellan de två motorerna för att ge minsta möjliga CO2-utsläpp. Det går även att köra bilen på ren el. När batteriet tar slut, tar förbränningsmotorn över.

Laddhybriden.
Den perfekta bilen för de flesta.

Fundera ett ögonblick på hur du använder din bil. Om du kör som de flesta gör, så är hälften av dina körsträckor kortare än fem kilometer.**

Våra laddhybrider har en räckvidd på el upp till 100 kilometer***. Det innebär i praktiken att du kan köra helt utan lokala utsläpp under merparten av alla dina bilresor: till dagis, jobbet, matbutiken och gymmet. Samtidigt har du alltid en förbränningsmotor i ”reserv” när du behöver köra lite längre sträckor. Man skulle kunna säga att laddhybriden kombinerar elbilens fördelar vid korta körsträckor med den konventionella bilens räckvidd vid längre. Lägre utsläpp och bra för ditt bränslekonto.

Lika enkel att ladda som din mobiltelefon.

Våra elbilar och laddhybrider använder sig av samma typ av batterier som i mobiltelefoner och datorer. Och de är precis lika enkla att ladda. Har du inte tillgång till en laddbox, går det utmärkt att ladda din Mercedes laddhybrid via ett vanligt eluttag (även om det tar lite längre tid). Det innebär att du kan ladda hemma, på stan eller på jobbet – överallt där du har tillgång till elnätet.

* Privatleasing.

Månadskostnader visas inkl moms och inkluderar en årlig körsträcka på 1.000 mil. Serviceavtal ServiceCare ingår i månadskostnaden och det är en fast ränta under hela löptiden. Det går att välja mellan 24 och 36 månaders löptid.

Bränsleförbrukning blandad körning enligt WLTP-körcykeln A 250 e 1,1-1,4 l/100km, CO2-utsläpp 24-31 g/km. Miljöklass Euro 6d TEMP-EVAP-ISC. Förändring i utrustning kan påverka bränsleförbrukning och CO2 -utsläpp.

Bränsleförbrukning blandad körning enligt WLTP-körcykeln B 250 e 1,1-1,4 l/100km, CO2-utsläpp 24-31 g/km. Miljöklass Euro 6d TEMPEVAPISC.

Bränsleförbrukning blandad körning enligt WLTP-körcykeln CLA Shooting Brake 250 e 1,1-1,4 l/100km, CO2-utsläpp 25-32 g/km. Miljöklass Euro 6d TEMP-EVAP-ISC.

Bränsleförbrukning blandad körning enligt WLTP-körcykeln GLA 250 e 1,3-1,7 l/100km, CO2-utsläpp 30-38 g/km. Miljöklass Euro 6D-ISC-FCM.

Bränsleförbrukning blandad körning enl WLTP-körcykeln C 300 de kombi: 1,3-1,6 l/100km, CO2 -utsläpp 34-43 g/km. Motsvarande värden enl NEDC 2.0, 1,5-1,6 l/100km, CO2 -utsläpp 39-42 g/km. Miljöklass Euro 6d TEMP-EVAP-ISC. Förändring i utrustning kan påverka bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Värdena avser grundutrustad bil. Bilarna på bilden är extrautrustade.

Bränsleförbrukning blandad körning enl WLTP-körcykeln E 300 de kombi: 1,5-1,6 l/100km, CO2 -utsläpp 38-43 g/km. Motsvarande värden enl NEDC 2.0, 1,6 l/100km, CO2 -utsläpp 42 g/km. Miljöklass Euro 6d TEMP-EVAP-ISC. Förändring i utrustning kan påverka bränsleförbrukning och CO2 -utsläpp. Värdena avser grundutrustad bil. Bilen på bilden är extrautrustad.

Kombinerad bränsleförbrukning för GLC laddhybrid kommer att finnas tillgänglig från försäljningsdatum; kombinerad koldioxid, utsläpp: 0g/km, detaljer om energi­förbrukning och CO2 ­utsläpp är provisoriska och bestäms av den tekniska service. EC­typgodkännande och intyg om överensstämmelse med officiella siffror är ännu inte tillgängligt. Siffrorna kan skilja sig från officiella­värden. För mer information, besök mercedes­benz.com/eq.

Värdena avser grundutrustad bil. Bilen på bilden är extrautrustad.