Stor familjebil.
V-Klass till er tjänst.

Mercedes V-Klass är bilen för den stora familjen, laget eller bandet som ska på turné. I V-Klass reser upp till 8 st förare och passagerare med klass och hög komfort. Skulle du behöva lasta lite mer är det inga problem, då sätessystemet enkelt kan förvandlas till ett generöst lastutrymme.

V 220 d lång

Pris från:

442.400 kr

Johan Hagenfeldt, transportbilssäljare Motornova

Johan Hagenfeldt

Transportbilssäljare

Telefon: 0500-49 34 02
Mobil: 0737-07 48 21
johan.hagenfeldt@motornova.se

Plats för många. V-Klass ger flexibilitet i vardagen.

Med V-Klass som företags- eller familjebil får du en flexibel stor bil som är väldigt komfortabel. Det finns upp till 239 hästkrafter att styra med en 9-växlad automatisk växellåda. Beprövade säkerhets- och körassistenter ger en säker och mjuk färd i både stadstrafik och på motorvägen.

Din V-Klass går att få i en mängd olika utföranden där det är valbart med 7 eller 8 platser totalt. Passar den stora och aktiva familjen där sport eller friluftsaktiviteter tar mycket plats. V-Klass är dessutom en utmärkt följeslagare om ni ska ut på kort eller lång semester och har behov av att åka riktigt bekvämt. Exklusiva material interiört gör att känslan av vardagslyx förstärks.

Säkerhet kommer inifrån.

Mercedes-Benz V-Klass är väldigt genomarbetad när det kommer till säkerhet. Denna familjebuss är inte bara byggd för att skydda dig om något händer. Den gör dig dessutom till en bättre förare med hjälp av flera utvecklade säkerhetssystem för att undvika t.ex. en olycka. De automatiska körassistenterna hjälper dig att hålla avståndet till framförvarande fordon, bromsar vid behov och varnar för hotande kollisioner eller fordon i döda vinkeln.

Mercedes V-Klass: Nyckeln till ett enklare liv.

Familjebilen V-Klass är skapad med ett enda mål i sikte: Att göra livet enklare. Det börjar i det lilla, som att bakluckan har ett praktiskt bakfönster som kan öppnas separat när du bara ska lasta in eller ur något snabbt. Ett mer omfattande exempel är parkeringspaketet med 360°-kamera som hjälper föraren att hitta en parkeringsplats, parkera och manöverköra. Smarta finesser som underlättar, från start till mål. Du kanske vill anpassa fjädringen och det adaptiva chassit efter din körstil? Med ett par knapptryckningar är det klart. Och tänk om farthållaren inte bara kunde hålla farten, utan även avståndet? Det kan den.

Mercedes V-Klass är fullmatad med avancerad teknik. Vi har bara dolt den i en intuitiv enkelhet.

Körglädje

Den som reser mycket vet vad som krävs. En bekväm sittplats där man kan slappna av och komma fram utvilad. Där det finns gott om rymd, bra sikt och smarta utrymmen. En luftig kupé där de små detaljerna får göra stor skillnad. Ta till exempel stolen du sitter i. I Mercedes V-Klass kan du få elektriskt inställda komfortstolar med inbyggd värme och ventilation. Behöver du plats för fler finns det tresitsiga soffor till både första och andra raden som gör att upp till åtta personer kan sitta i familjebilen.