Välj en Mercedes-Benz transportbil från Motornova

Välkommen till en bred värld av transportbilar. Med en transportbil från Mercedes-Benz vill vi göra ditt arbete enklare och smidigare.

Med våra transportbilar får du alltid en stark och trygg partner vid din sida. De är pålitliga arbetsfordon av högsta kvalitet där du även har möjlighet att välja till olika servicetjänster. Allt för att din transportbil ska hålla måttet, varje dag, året om.

Vårt breda modellutbud erbjuder transportbilar för alla behov. Utforska utbudet av skåpbilar, flakbilar och chassibilar med rymligt lastutrymme och hög komfort. Arbetar du med persontransporter har Mercedes-Benz ett brett utbud av transportbilar av olika tourer-modeller som passar utmärkt för taxi, shuttlebuss eller minibuss.

Johan Hagenfeldt, transportbilssäljare Motornova

Johan Hagenfeldt

Transportbilssäljare

Telefon: 0500-49 34 02
Mobil: 0737-07 48 21
johan.hagenfeldt@motornova.se

Prenumerera på Motornovas transportbilsnyheter

* indicates required

Mercedes-Benz Transportbilar – våra modeller

Citan

Vito

eVito

Sprinter

V-Klass

Varför välja en Mercedes-Benz transportbil?
De har flera fina fördelar:

  • Service – Vi har det bästa serviceavtalet på marknaden som håller din verksamhet rullande till ett extremt förmånligt pris.
  • TCO – som står för ”Total ägandekostnad”, räknar man på totalkostnaden för att äga en transportbil ligger Mercedes alltid i framkant. Detta beror på främst två saker – vårt förmånliga serviceavtal + att Mercedes transportbilar har ett högt andrahandsvärde.
  • Kvalité – När du väljer en Mercedes transportbil kan du vara säker på att du får genomarbetad och erfaren ingenjörskonst i allt från de stora delarna in i minsta skruv och detalj. Och det märks!
  • Utbud – Vi har ett extremt brett utbud på våra transportbilar gällande längder/höjder/lastvikter/motorstorlek osv. – Allt för att hitta bilen som passar just din verksamhet och dina behov!

Varför välja Motornova?

Vi på Motornova brinner för nöjda kunder och har alltid som mål att du som kund ska vara 100% tillfredställd i din bilaffär och ditt bilägande. Uppnår vi detta är vi säker på att du vill komma åter och att du rekommenderar oss till andra.

”Mina företagskunder är oftast extremt upptagna och jag förstår hur viktigt det är för de att få bästa service och hjälp för att spara tid till annat. Det är därför vi måste erbjuda en helhetslösning – Vill du ha företagsloggan på bilen innan leverans? Inga problem! Kundanpassad verkstadsinredning? Det fixar vi!
Denna flexibilitet kombinerat med våra finansieringslösningar och serviceavtal gör att vi alltid hittar och får bästa möjliga lösning för dig som kund.”
– Johan Hagenfeldt, transportbilssäljare Motornova

Varför leasing?

När det kommer till våra transportbilar är det en företagsleasing som gäller för att du som kund ska kunna lyfta moms på din skåpbil. Regler och olika upplägg för detta diskuterar vår transportbilssäljare Johan gärna mer om – Har du frågor? Kontakta honom så hjälper han dig!