David Engelbrektsson, Engelbrektssons El, Sprinter 316

Hej! Vem är du och vad jobbar du med?

Jag heter David Engelbrektsson, är 40 år och bor i Moholm med min familj. Driver eget bolag inom elinstallationer och service av t.ex. ställverk men också installationer åt lantbruk och privatkunder. Min största kund idag är Vattenfall. I övrigt är jag otroligt intresserad av jakt.

 

Vad gillar du bäst med ditt arbete?

Att det är så varierande arbetsuppgifter. Ena dagen är det service på en vindkraftspark och andra dagen reparation av ett 400 kV distributionställsverk.

 

Vad har du för krav på din transportbil?

Den ska vara driftsäker, ha hög komfort och rymlig så att jag får plats med alla mina verktyg och det material som jag behöver ha med mig på mina uppdrag.

 

Vad gillar du mest med din nya Sprinter?

Att den är rymlig och skön att åka långt i. Eftersom bilen är min verkstad så har det varit viktigt att jag kan strukturera upp och få med mig alla verktyg. Även finesser som Apple CarPlay / Android Auto och appen Mercedes PRO Connect gör min vardag enklare. Appen automatiserar min körjournal och gör så att jag på ett väldigt enkelt sätt håller koll på hur mycket jag kört och vilka kunder jag arbetat för och hur länge jag varit på plats. Sen är det väldigt skönt att kunna sätta på värmaren direkt från mobilen under de kalla månaderna.

 

Varför valde du Motornova och Johan Hagenfeldt?

Johan var väldigt tillmötesgående och samordnade så att jag kunde flytta över och komplettera min befintliga inredning till den nya bilen. Tack även till LJ Bil & Bussinredningar i Floby för det fina jobbet. Mercedes-Benz serviceavtal väger tungt eftersom det täcker in allt från service till slitagedelar. Helhetsintrycket av Motornova är att de tar hand om mig som kund och ser till att jag alltid får bra service.