Jobba hos oss

Säljare till Motornova Skövde

Motornova, Sista ansökan 20 juni

Om Motornova

Vi tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring.

Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa individen att växa som människa och vi räknar med att individen ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del av vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenhet i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort. Verksamheten genomsyras av värderingar, såsom respekt, team-work och strävan efter ständig förbättring.

Motornova AB (fd Björkholm bil) grundades i Skövde 2004 och är agent och återförsäljare av Mercedes-Benz. 2016 omsatte vi ca 200 milj och är idag ca 25 medarbetare. Mercedes-Benz är en av världens mest välrenommerade biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

Skicka in spontanansökan

[contact-form-7 id=”3691″ title=”Jobb – spontanansökan”]