Vi söker en säljare till vårt team!

Motornova Skövde.

Som en del av vår ständiga tillväxt söker vi nu en driven och engagerad personbilssäljare till vårt team på Motornova.

Vi erbjuder en stimulerande miljö där hög aktivitet och långsiktiga kundrelationer är i fokus.

Som personbilssäljare hos oss arbetar du med både begagnade och nya bilar. Du tar hand om hela affärsprocessen från första kontakt till avtalsskrivning. Det innebär att du guidar kunder genom vårt sortiment, arrangerar provkörningar och ger detaljerad information om tillbehör och finansieringsalternativ. Din förmåga att bygga starka affärsrelationer och säkerställa hög kundnöjdhet är avgörande i rollen.

Om Mercedes-Benz:

Vi representerar ett av världens mest framstående bilmärken, Mercedes-Benz, och erbjuder våra kunder en rad spännande produkter och lösningar. Med den snabba utvecklingen inom elfordon är det viktigt att du som säljare är väl insatt i de senaste nyheterna och förändringarna inom branschen.

Din profil:

Vi söker dig som är driven, initiativtagande och passionerad för försäljning. Att du trivs med kundkontakt och kan hantera kundrelationer är viktigt, liksom din förmåga att arbeta självständigt och proaktivt. Erfarenhet av försäljning, särskilt inom bilbranschen, är meriterande men inte ett krav.

Motornova som arbetsgivare:

På Motornova erbjuder vi en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och strävar efter att skapa en arbetsplats där alla kan växa och trivas. Vi erbjuder också rättvisa och schyssta anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Ansökan:

Placeringsort är Skövde och urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor kring tjänsten så kontakta vår försäljningschef Simon Hulén på simon.hulen@motornova.se. Vi tillämpar 6 mån provanställning, heltid. Kollektivavtal finns.
Märk din ansökan med ”Säljare” och skicka den till jobb@motornova.se. Sista ansökningsdatum är den 20 juni 2024.