Skaderådgivare

Vi söker en Skaderådgivare till Skövde Plåt & Lack.

På Skövde Plåt & Lack tycker vi det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas. Om du vill jobba i en sådan miljö så söker vi just nu en självgående och ansvarsfull skaderådgivare att komma och jobba på vår anläggning i Skövde.

Om tjänsten

På Skövde Plåt & Lack arbetar idag sex personer och här har vi både skadeverkstad och lackering i samma hus. Vi arbetar med flera olika bilmärken, främst Mercedes-Benz och Kia, och tillsammans med samtliga försäkringsbolag.
Att vara skaderådgivare hos oss innebär att du kommer leda och fördela det dagliga arbetet på verkstaden, göra skadebesiktningar samt göra skadeberäkningar. Tjänsten är innehållsrik och utvecklande, ett arbete där du har daglig kontakt med kunder och försäkringsbolag.

Din profil

Vi söker dig som är strukturerad och noggrann samt gillar utmaningar och att lösa problem. Du ska ha tidigare erfarenhet av kalkylsystemet Cabas och planeringssystemet Cab Plan, kan följa arbetsinstruktioner samt allmän god datorvana. B-körkort är ett krav.
Det är även viktigt att du bidrar till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Ansökan

Placeringsort är Skövde och urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor kring tjänsten så kontakta vår Platschef Andreas Eriksson på andreas.eriksson@motornova.se. Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns.
Skicka din ansökan till jobb@motornova.se. Sista ansökningsdatum är den 10 november 2023.

Skövde Plåt & Lack är en skade- och lackverkstad i Skövde som är ett dotterbolag till Motornova AB som ingår i Nordiska Motor-koncernen.