Skadetekniker / Plåtslagare

Vi söker en Skadetekniker / Plåtslagare till Skövde Plåt & Lack i Skövde.

På Skövde Plåt & Lack tycker vi det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas. Om du vill jobba i en sådan miljö så söker vi just nu en självgående och ansvarsfull skadetekniker/plåtslagare att komma och jobba på vår anläggning i Skövde.

Om tjänsten

På Skövde Plåt & Lack arbetar idag sex personer och här har vi både skadeverkstad och lackering i samma lokaler. Vi arbetar med flera olika bilmärken, främst Mercedes-Benz och Kia, och tillsammans med samtliga försäkringsbolag.
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i vår skadeverkstad som omfattar bilskadereparationer, försäkringsskador samt lackering åt andra skadeverkstäder.

Din profil

Att vara skadetekniker/plåtslagare hos oss innebär att du ska vara strukturerad och noggrann samt gilla utmaningar och lösa problem. Du ska ha tidigare erfarenhet av riktning av bilplåt samt kunskap om svetsning. Vi ser gärna att du har kännedom kalkylsystemet Cabas och planeringssystemet Cab Plan, kan följa arbetsinstruktioner samt allmän god datorvana. B-körkort är ett krav.
Det är även viktigt att du bidrar till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Ansökan

Placeringsort är Skövde och urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor kring tjänsten så kontakta vår Platschef Andreas Eriksson på andreas.eriksson@motornova.se. Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns.
Märk din ansökan med ”Skadetekniker / Plåtslagare” och skicka den till jobb@motornova.se. Sista ansökningsdatum är den 22 juli 2024.

Skövde Plåt & Lack är en skade- och lackverkstad i Skövde, tidigare (VBR Service) som ägs och drivs av Motornova AB som ingår i Nordiska Motor-koncernen.