EQB Special Edition.

Stig in i en ny dimension av lyx och rymlighet med EQB – en helt eldriven bil som tar din körupplevelse till en helt ny nivå. Med möjlighet till en imponerande bagagevolym på upp till 1 710 liter och en tillvalbar fällbar tredje sätesrad, erbjuder EQB gott om plats för hela familjen och deras äventyr. Uppvärdera din stil med eleganta detaljer som den distinkta Black Panel-grillen med integrerad ljuslist och det visuellt breddade bakpartiet med LED-ljuslist, vilket gör varje resa till en upplevelse av lyx och komfort.

Med det avancerade Progressive Line Advanced-paketet får du tillgång till en rad innovativa funktioner, inklusive spegelpaket, widescreen cockpit och en större mediedisplay på 10,25 tum. Dessutom inkluderar förarassistentpaketet funktioner som adaptiv farthållare DISTRONIC och PRE-SAFE® säkerhetssystem, vilket ger dig en trygg och bekväm körupplevelse varje gång.

Med en imponerande räckvidd på upp till 536 km vid körning på enbart el är EQB redo att ta dig dit du vill med stil och självförtroende. Den eleganta designen, från den breda Black Panel-grillen till de optiskt integrerade LED High Performance-strålkastarna, ger EQB ett modernt och självsäkert utseende. Med funktioner som AMG Line Designversionens eleganta detaljer och de 45,7 cm (18 tum) AMG lättmetallfälgarna i 5-dubbelekerdesign, förmedlar EQB en sportig och sofistikerad aura.

Oavsett om du laddar hemma med en Mercedes-Benz väggmonterad laddbox eller på en offentlig laddningsstation, ger EQB dig flexibiliteten att ladda tillförlitligt var du än är. Ta steget in i framtiden med EQB och upptäck en helt ny värld av elektrisk mobilitet och prestanda.

Passa på att uppleva den helt eldrivna lyxen med EQB till ett oslagbart pris! Just nu erbjuder vi förmånlig privatleasing för endast 6.195:-/månaden. Njut av allt det bästa som EQB har att erbjuda utan att kompromissa på kvalitet eller prestanda. Kontakta någon av våra säljare idag för att boka din provkörning och upptäck varför EQB är det perfekta valet för din nästa bil.