Vito som du vill. Skåpbil, Tourer eller Mixto.

Mercedes Vito är en mellanstor och kompakt transportbil som har gott om plats för det du behöver lasta. Du kan få Vito i flera olika utföranden och längder som passar alla behov. Vito Skåpbil är mångsidig och praktisk som funkar lika bra i stadsmiljö som på landsbygdens vägar. Vito Mixto är, precis som namnet skvallrar om, en välavvägd kombination mellan lastutrymme och plats för passagerare och bagage. Vito Tourer kan användas som taxi, shuttlebuss eller som minibuss för det lite större resesällskapet. Du får plats med upp till 9 passagerare.

Mercedes Vito är flexibel och har något som passar alla! Mercedes erbjuder väldigt många olika kombinationer och valmöjligheter och från dessa har vi på Motornova satt ihop några specialversioner.

Motornova Edition – Utvalda versioner av Vito-modeller

Med Motornova Edition har vi valt ut, förenklat och paketerat de vanligaste transportbilarna till rätt pris och utrustningsnivå för dig som kund. Alla modeller går givetvis att modifiera och personalisera. Ta kontakt med transportbilssäljare Johan Hagenfeldt för mer information.

Johan Hagenfeldt, transportbilssäljare Motornova

Johan Hagenfeldt

Transportbilssäljare

Telefon: 0500-49 34 02
Mobil: 0737-07 48 21
johan.hagenfeldt@motornova.se