Rickard Persson, Mattläggarn Persson, Vito 116

Hej, vem är du och vad jobbar du med?
Jag heter Rickard Persson, 31 år och precis startat egen firma som mattläggare. Har jobbat som anställd nu i 10 år i branschen och kände att det var dags att prova på detta, har varit igång ett litet tag nu och det känns riktigt bra och skitkul!
Ni kan kolla in mig och mina jobb på instagram under @mattlaggarnpersson.

 

Vad gillar du bäst med ditt arbete?
Det måste ändå vara att se en nöjd kund, jag kör ju ganska mycket badrum med våtrumsmatta och så, det är ju en stor investering för de flesta och ligger mycket förväntningar hos kunderna och då är det alltid extra roligt när det blir lika bra eller till och med bättre än vad de tänkt sig!

Vad ställer du för krav på din transportbil?
Egentligen inte så avancerade krav, men jag ville ha en snygg transportbil som sticker ut ur mängden bland alla hantverkare på vägarna. Sen ville jag gärna ha en automatlåda och ett långt lastutrymme för de längsta mattlängderna. Viton passade perfekt för mig efter Johan visade upp de olika alternativen på längder som finns på skåpen och allt med extrautrustningen som snyggar till bilen det där lilla extra som jag var ute efter.

Vad gillar du mest med din Nya Vito?
Det måste nog ändå vara utseendet, jag tycker den är så sjukt snygg. Men komforten är bra också, 9-växlade automatlådan gör att den alltid ligger ”gött” på låga varv och går lugnt och fint.

Varför valde du Motornova och Johan Hagenfeldt?
Johan har varit en riktigt bra säljare hela vägen tycker jag, hade ju inte tänkt en ny bil ifrån start och inte ens övervägt Mercedes – Men när han förklarade och gick igenom allt med mig med leasingupplägget och framförallt serviceavtalet så tyckte jag att det inte var mycket att fundera på. Jag har valt att köra en företagsleasing på 5 år med ett heltäckande serviceavtal, vilket betyder att jag alltså kommer ha bilen i 5 år med full fabriksgaranti + fria servicear + slitagedelar som bromsar osv. inräknat – Detta är ju ganska skönt som nystartad, jag vet precis hur mycket bilen kostar varje månad och jag behöver inte vara orolig för oväntade utgifter.

Johan Hagenfeldt, vad har du att säga om affären?
Jag är riktigt glad att det blev affär med Rickard och bilen blev så himla bra. Rickard har ju lagt stort värde i bilaffären just för att han inser vilken otroligt bra reklampelare det är som snurrar runt på vägarna hela tiden och jag brukar alltid säga att snygg och välputsad bil speglar företagaren som sitter i den vilket stämmer bra i detta fallet. Bilen är extrautrustad med frontrör med positionsljus, huvskydd, vindavvisare, sidorör, lastskydd bakkofångare, inklädnad + isolering i skåpet, komfortmellanvägg, överdragskynke på förarstol, snygga alufälgar och mobilhållare ifrån Brodit och i fabriksutrustningsväg har vi en Vito 116 X-tra Lång med dubbla skjutdörrar och 9stegad automatlåda – Kort och gott en superfin bil som jag är övertygad om att Rickard kommer vara nöjd med hela ägandeperioden!