E-Klass All-Terrain – Grand Edition

Mercedes-Benz E-Klass All-Terrain är en bil som kombinerar det bästa av två världar: lyxig elegans och robust off-road prestanda. Med dess imponerande fyrhjulsdriftsystem, högre markfrigång och speciellt utformade luftfjädring är detta bilen som kan ta dig vart du vill, oavsett terräng.

Inuti bilen finns en rymlig och lyxig interiör med högsta kvalitet på material och teknik. Det finns gott om utrymme för både passagerare och bagage, vilket gör det till den perfekta bilen för både långa resor och äventyr i naturen.

Men det är inte bara dess prestanda och funktionalitet som utmärker Mercedes-Benz E-Klass All-Terrain. Bilen är också full av tekniska innovationer, inklusive en avancerad navigations- och infotainmentsystem som håller dig uppdaterad och underhållen under hela resan.

Sammanfattningsvis, om du söker en bil som kombinerar lyx, prestanda och terrängprestanda, så är Mercedes-Benz E-Klass All-Terrain definitivt den perfekta bilen för dig.

I E-Klass All-Terrain Grand Edition-paketet ingår SE Edition, läderklädsel, komfortstol, Head-up Display och metallic-lack. Även möjligt att lägga till Premiumpaketet eller Premium Plus.

Det är även möjligt att business- eller privatleasa dessa modeller.

E-Klass All-Terrain 220 d 4MATIC

Pris från:

559.900 kr

E-Klass All-Terrain 220 d 4MATIC bränsleförbrukning blandad körning enligt WLTP: 6,0 l/100 km; CO₂-utsläpp blandad körning: 158 g/km. Utrustning på bilen som visas kan skilja sig från vad som är tillgängligt.