GLC SUV AMG Edition

Mercedes-Benz GLC SUV är en bil som kombinerar lyx, prestanda och funktionalitet på ett imponerande sätt. Med dess eleganta design, imponerande körprestanda och avancerade teknik, är detta bilen som sätter standarden för SUV-segmentet.

Inuti bilen finns en rymlig och lyxig interiör som erbjuder komfort och elegans på högsta nivå. Bilen har också en imponerande mängd avancerad teknik, inklusive ett avancerat infotainmentsystem och en rad säkerhets- och assistanssystem som gör din körupplevelse ännu mer säker och bekväm.

Men det är inte bara insidan som räknas, under huven finns en kraftfull motor som ger en smidig och sportig körupplevelse. Bilen har också avancerade fyrhjulsdriftssystem som ger överlägsen stabilitet och kontroll i alla väder- och terrängförhållanden.

Så om du söker en bil som kombinerar stil, prestanda och funktionalitet, då är Mercedes-Benz GLC SUV verkligen en bil som du bör överväga. Med dess imponerande kombination av lyx, teknik och prestanda är det en SUV som garanterat kommer att imponera på dig.

I GLC SUV AMG Edition ingår AMG Advanced-paktet med rabatterat pris. Även möjligt att lägga till AMG Advanced Plus, AMG Premium och AMG Premium Plus.

GLC 300 e 4MATIC SUV

Pris från:

764.900 kr

GLC 300 d 4MATIC SUV bränsleförbrukning blandad körning enligt WLTP: 5,6-6,2 l/100 km; CO₂-utsläpp blandad körning: 146-163 g/km. Utrustning på bilen som visas kan skilja sig från vad som är tillgängligt.