Nya EQE SUV från Mercedes-EQ

Nya EQE SUV från Mercedes-EQ. Helt eldriven, fullständigt uppkopplad, fullkomligt genomtänkt.
Räckvidd på upp till 542 kilometer, 0 gram CO2-utsläpp och ladda 10-80% på 32 minuter på en snabbladdningsstation. Vi är övertygade om att nya EQE SUV är en nyhet som många väntat på.
Exklusivitet och dynamik in i minsta detalj. Välkommen att konfigurera och boka din EQE SUV hos oss på Motornova.
EQE 500 4MATIC SUV

Pris från:

1.050.000 kr

EQE 300 SE Edition

Privatleasing (36 mån, 1 000 mil/år) från:

6.695 kr/mån

EQE 300 SE Edition

BusinessLeasing (36 mån, 1 000 mil/år) från:

5.295 kr/mån

Precis som alla modeller från Mercedes-EQ har även nya EQE SUV en exteriördesign med en unik Purpose-design full av innovativa drag.
EQE SUV är en progressiv tolkning av en modern suv för visionärer som redan i dag vill utforska den helt eldrivna framtiden utan att kompromissa.
Oavsett om du är hemma, ute på vägarna eller på jobbet: Med individuella laddningsalternativ upplever du elektrisk mobilitet särskilt enkelt och flexibelt.
EQE 350+

Pris från:

798.900 kr

Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC

Pris från:

1.175.000 kr

Digital förarplats MBUX hyperscreen med personlighetsprofiler. Vindrutedisplay med aktuell fordonsstatus och trafikinfo.
Puristisk estetik. Ren aerodynamik. Möjlighet till 21" lättmetallfälgar i 5-dubbelekerdesign.
Enastående komfort och premiumkänsla.
Räckvidd på upp till 639 km på ren el. Snabbladda på upp till 32 minuter.
Ladda bilen hemma – enkelt och bekvämt med Mercedes-Benz väggmonterade laddbox. Kontakta oss för att få vet mer om kostnad och installationsmöjligheter.

EQE strömförbrukning i kWh/100 km (blandad körning enligt WLTP): 15,9 – 18,7; koldioxidutsläpp i g/km (blandad körning): 0. Högre utrustningsnivå, större däckdimension och högre vikt kan ge högre förbrukning. Den certifierade elektriska förbrukningen avgörs generellt vid maximal AC laddningskapacitet genom att använda en Mode 3-kabel. Det är därför nödvändigt att fordon med ett HV-batteri laddas via en laddbox eller en AC laddningsstation med en Mode 3-kabel för att uppnå en kortare och mer effektiv laddning. Utrustning på bilen som visas kan skilja sig från vad som är tillgängligt. Med reservation för ändringar, justeringar och skrivfel.