EQE SUV från Mercedes-EQ

Nya EQE SUV från Mercedes-EQ. Helt eldriven, fullständigt uppkopplad, fullkomligt genomtänkt.
Räckvidd på upp till 542 kilometer, 0 gram CO2-utsläpp och ladda 10-80% på 32 minuter på en snabbladdningsstation. Vi är övertygade om att nya EQE SUV är en nyhet som många väntat på.
Exklusivitet och dynamik in i minsta detalj. Välkommen att konfigurera och boka din EQE SUV hos oss på Motornova.
EQE 350 4MATIC SUV Advanced Edition

Pris från:

899.000 kr

EQE 500 4MATIC SUV Advanced Edition

Pris från:

949.000 kr

EQE 300 SE Edition

Privatleasing (36 mån, 1 000 mil/år) från:

6.695 kr/mån

EQE 300 SE Edition

BusinessLeasing (36 mån, 1 000 mil/år) från:

5.295 kr/mån

I Advanced Edition ingår bland annat

  • Metallic lack
  • Electric Art Exteriört
  • Electric Art InteriörtAdvanced Plus
Precis som alla modeller från Mercedes-EQ har även nya EQE SUV en exteriördesign med en unik Purpose-design full av innovativa drag.
EQE SUV är en progressiv tolkning av en modern suv för visionärer som redan i dag vill utforska den helt eldrivna framtiden utan att kompromissa.
Oavsett om du är hemma, ute på vägarna eller på jobbet: Med individuella laddningsalternativ upplever du elektrisk mobilitet särskilt enkelt och flexibelt.
Digital förarplats MBUX hyperscreen med personlighetsprofiler. Vindrutedisplay med aktuell fordonsstatus och trafikinfo.
Puristisk estetik. Ren aerodynamik. Möjlighet till 21" lättmetallfälgar i 5-dubbelekerdesign.
Enastående komfort och premiumkänsla.
Räckvidd på upp till 639 km på ren el. Snabbladda på upp till 32 minuter.
Ladda bilen hemma – enkelt och bekvämt med Mercedes-Benz väggmonterade laddbox. Kontakta oss för att få vet mer om kostnad och installationsmöjligheter.

EQE strömförbrukning i kWh/100 km (blandad körning enligt WLTP): 15,9 – 18,7; koldioxidutsläpp i g/km (blandad körning): 0. Högre utrustningsnivå, större däckdimension och högre vikt kan ge högre förbrukning. Den certifierade elektriska förbrukningen avgörs generellt vid maximal AC laddningskapacitet genom att använda en Mode 3-kabel. Det är därför nödvändigt att fordon med ett HV-batteri laddas via en laddbox eller en AC laddningsstation med en Mode 3-kabel för att uppnå en kortare och mer effektiv laddning. Utrustning på bilen som visas kan skilja sig från vad som är tillgängligt. Med reservation för ändringar, justeringar och skrivfel.